Register     
Search our site:

Internet Marketing

Het promoten van services en producten via het internet is een van de belangrijkste manieren van marketing.
We verdelen daarom Internet Marketing in 3 grote groepen:
 1. Website SEO (Engels: Search Engine Optimization NL: Zoekmachine Optimalisatie)
 2. Email Marketing
 3. Pay Per Click (Via betaling advertentie plaatsen op populaire websites).
 4. Link Building

Website SEO of Zoekmachineoptimalisatie (Engels: Search Engine Optimization of SEO)

Website SEO of Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine-adverteren.

Keyword Research

Keyword onderzoek is een van de meest belangrijke, waardevolle, en hoog rendement activiteiten op het gebied van search marketing. Door het speurwerk van puzzelen van uw markt trefwoord vraag, je niet alleen leren welke termen en uitdrukkingen te richten met SEO, maar ook meer informatie over uw klanten als geheel. Het nut van deze intelligentie kan niet genoeg benadrukt worden - met trefwoord onderzoek kunt u verschuivingen voorspellen van de vraag, inspelen op veranderende marktomstandigheden, en produceren van de producten, diensten en inhoud die web-zoekers al zijn actief op zoek. In de geschiedenis van marketing, is er nooit zo'n lage drempel voor toetreding tot het begrijpen van de motivaties van consumenten in vrijwel elke niche - niet te profiteren is bijna crimineel.

Directory registratie / Directory Submission

Directory indiening is bewezen dat een prachtige methode voor het verkrijgen van de kwaliteit one-way inkomende terug links te zijn. Zelfs newbie SEO's (Search Engine Optimizing mensen) weet hoe inkomende links een belangrijke rol spelen, op zoek naar de huidige zoekmachine optimalisatie procedure. Hoe hoger de kwaliteit van inkomende links hoe beter uw zoekmachine rankings en ​​internet zichtbaarheid.

Het indienen van directories zijn de eenvoudigste manier om de kwaliteit van inkomende links te krijgen. Wij bieden professionele, handmatige de hand indienen dienst om gratis SEO vriendelijke directories.

Email Marketing

E-mail marketing is een vorm van direct marketing die e-mail gebruikt om commerciële of fondsenwervende boodschappen naar een doelgroep te sturen. In de breedste zin kan elke e-mail die is gestuurd naar een potentiële of huidige klant worden beschouwd als e-mailmarketing, maar deze term wordt normaal gebruikt om te verwijzen naar:

 • Het sturen van e-mails met als doel het verbeteren van de relatie van een onderneming met zijn huidige of oude klanten en om klantloyaliteit en herhaal aankopen te vergroten.
 • Het sturen van e-mails met als doel om nieuwe klanten te werven of om oude klanten te overtuigen iets onmiddellijk te kopen.
 • Toevoegen van reclame in e-mails die door andere bedrijven naar hun klanten worden gestuurd.

Onderzoekers schatten dat Amerikaanse bedrijven meer dan 400 miljoen dollar uitgeven aan e-mailmarketing in 2006.

De voordelen van e-mail marketing zijn:
 • Het is extreem goedkoop. Vergeleken met direct mail of gedrukte nieuwsbrieven zijn de kosten te verwaarlozen, want de adverteerder hoeft niet te betalen voor productie, papier, druk of verzending.
 • Het is onmiddellijk van aard. In tegenstelling tot een per brief verzonden advertentie, komt een e-mail aan in een paar seconden of minuten.
 • Het laat de adverteerder zijn boodschap naar zijn doelgroep toe "duwen”, in tegenstelling tot een website die op klanten wacht om er binnen te komen.
 • Het is gemakkelijk om te traceren. Een adverteerder kan geweigerde mails traceren, positieve of negatieve respons, door-clicks en groei in omzet.
 • Het is succesvol gebleken als het goed is uitgevoerd.
 • Het eerste wat de meeste mensen doen als ze hun computer aan doen, is hun e-mail checken.
 • Bepaalde typen interactie met boodschappen kunnen zorgen dat andere boodschappen automatisch worden bezorgd.

Pay Per Click

Pay per click (PPC) is een advertentiemodel dat wordt ingezet op zoekmachines, advertentie netwerken, en inhoudelijke websites en blogs, waar adverteerders slechts betalen als een gebruiker/bezoeker klikt op een advertentie en zo daadwerkelijk een bezoek brengt aan de website van de adverteerder. Adverteerders betalen voor sleutelwoorden waarvan zij verwachten dat hun klanten die intoetsen als ze een bepaald product of dienst zoeken. Als een gebruiker een woord gebruikt dat de adverteerder als sleutelwoord heeft opgegeven of als de gebruiker een relevante pagina op ene website bezoekt dan kan de advertentie van de adverteerder worden getoond. Deze advertentie worden meestal onder het kopje Sponsored links of Adds getoond naast of onder of boven de inhoud van de webpagina zelf. De webmaster kan zelf bepalen waar de advertenties komen te staan.

Pay per click advertenties kunnen ook worden getoond op inhoudelijke sites, zoals Nieuwswebsites en weblogs. De advertentienetwerken zoals Google AdSense en Yahoo! Publisher Network zullen dan aan de hand van de inhoud van de blog of het nieuwsbericht proberen relevante advertenties te plaatsen, zonder dat de gebruiker een zoekopdracht heeft hoeven geven.

Hoewel er vele bedrijven actief zijn in deze business zijn Google AdWords, Yahoo! Search Marketing, en Microsoft adCenter de grootste aanbieders van advertentieruimte in 2008.

Minimum prijzen per click, ook wel Costs Per Click (CPC) genoemd, variëren afhankelijk van de zoekmachine/search engine, maar zijn soms maar €0,01. Erg populaire zoektermen kosten meestal meer bij de grotere zoekmachines.

Link building

Het is niet mogelijk om een ​​hoge ranking in Google, Yahoo of andere belangrijke zoekmachines te krijgen zonder goede links. Google zal uw website alleen maar een lijst in de zoekresultaten als zij ten minste een andere website die links naar uw site.

Hoe meer andere websites een link naar uw website, hoe hoger uw zoekmachine rankings zijn. Het idee achter dit concept is eenvoudig: als er veel andere websites een link naar uw website dan is uw website moet belangrijk zijn.

Naast het grote aantal van de links, de kwaliteit van de links is ook belangrijk.

Wat we bestuderen:
 • hoe links invloed hebben op het succes van uw website
 • hoe links naar andere websites invloed kunnen hebben op uw zoekmachine rankings
 • hoe te beslissen als het een kwaliteitslink is of niet die werken met zoekmachines

De twee type links of snelkoppelingen zijn:

 1. Links van andere websites naar uw website, zgn. inkomende snelkoppelingen (inbound links)
 2. Links van uw website naar andere websites zgn. uitgaande snelkoppelingen (outbound links)

Beide kunnen een belangrijke invloed hebben op het succes van uw website

Terwijl de meeste webmasters zich van bewust zijn dat inkomende links het belangrijkste is voor het succes van een website, weten de meeste beheerders niet dat uitgaande links ook van invloed zijn op hun eigen website.

 • De positieve kant van inbound links
Snelkoppelingen naar andere websites tonen aan uw site bezoekers dat uw website te vertrouwen is. U zou bezoekers niet sturen naar andere pagina's als zij daar negatieve informatie verkrijgen over uw producten of diensten op externe websites.

Snelkoppelingen hebben een toegevoegde waarde aan uw website. Ze demonstreren zelfvertrouwen aan de bezoekers dat u niks te verbergen heeft en dat u zelfverzekerd bent van uw site. De websites waarnaar gelinkt worden, helpen om de eigen website op een breder context te plaatsen. Als u linkt naar kwaliteit websites met bruikbare inhoud, zullen websurfers uw website associëren met deze kwaliteitswebsites.

Als u geen uitgaande links heeft of deze verbergt, dan stuurt u de site bezoekers weer terug naar zoekmachines. Als u de bezoekers links aanbied, kunt u vertrekkende bezoekers naar andere sites waarop deze sites u hun bezoekers sturen in ruil. Zorgvuldig gekozen links naar externe bronnen kunnen de ervaring van uw site bezoekers verbeteren.

WEES NIET BANG, dat u site bezoekers zult weg leiden door het aanbod van links op uw website. U heeft een interessante website of niet. Mensen zullen uw website eventueel verlaten, hoe interessant uw website ook is. Ook u bezoekt de eigen website niet de hele tijd.

 • De negatieve kanten van outbound links
Links naar andere websites kunnen ook negatieve effecten hebben. Als u linkt naar andere websites die duidelijk spammers zijn dan zullen zoekmachines uw site verbieden in hun zoekresultaten.

Gebruik gezond verstand. Als een website er verdacht uitziet of de technieken er te mooi om waar te zijn eruit zien b.v. "Get 500 links per day with our automated system") dan linkt u niet naar die website.

De websites waarnaar gelinkt worden draagt bij aan het beeld dat site bezoekers krijgen van uw website. Bied uw site bezoekers links naar kwalitatieve goede websites.

Geef en u zal ontvangen. Dit is waar voor vele aspecten in het leven en het werkt ook voor website promotie.

Neem contact met ons op voor meer informatie!